Babagan awake dhewe

Tengzhou Linton Gloves Co., Ltd iku salah siji saka anjog manufaktur ing kothak sarung tangan safety, produk utama kita sarung katun, pvc burik sarung, sarung tangan PU, sarung tangan latex karo reputasi apik ing antarane pelanggan kabeh ndonya.

Kita produk kalebu sarung katun, latek, nitrile, vinyl, TPE, PE lan PVC sarung kang digunakake digunakake ing pangan lan pangopening kasarasan areas.90% saka produk kita sing dièkspor kanthi kualitas dhuwur lan rega cukup. layanan OEM kasedhiya.

pembangunan terus sesambetan langgeng kuwat lan dawa karo pelanggan mesthekake layanan kita apik sawise sales.ISO 9001 certified, nyantosakaké kita prasetya nyediakake barang lan layanan kualitas kanggo kita pelanggan.


WhatsApp Online Chat !