sarung tangan ditutupi Block lan abang karet - China Tengzhou Linton Gloves

Block lan karet ditutupi sarung abang

  • Brand Name: LINDUN Brand
  • Panggonan Asal: Tengzhou, China (Mainland)
  • Material: Latex / Cotton / karet
  • Warna: customizable
  • Size: XS / S / M / L
  • Certificate: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kothak
  • Port: Qingdao, China
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • Potongan: US $ 0.08-2 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 1000000 bêsik saben minggu
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Karet ditutupi sarung, industri sarung tangan karet karo fleksibel, breathable lan nyaman, lenga bukti, anti-asam lan anti-alkall, fleksibel? nutupi umpluk menehi genggeman banget ing rong kondisi udan lan garing kanggo nangani aman

    Material

    Kasedhiya kanggo Coton polyester, silikon, kanvas ... etc

    warna

    Sembarang werna utawa minangka saben customer ' requirement s

    teknologi Logo

    customer dikarepake

    OEM

    Ditampa

    istilah price

    FOB Qingdao, China

    wektu Sample

    5-7days apa dina kanggo Priksa kualitas

    paket

    12par / rolas, 50dozen / kothak utawa tas, utawa minangka requirement

    kapasitas

    More than10000 Welasan kanggo 20 ' GP


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !