sarung tangan katun - China Tengzhou Linton Gloves

sarung tangan katun

  • Brand Name: LINDUN Brand
  • Panggonan Asal: Tengzhou, China (Mainland)
  • Material: Latex / Cotton / karet
  • Warna: customizable
  • Size: XS / S / M / L
  • Certificate: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kothak
  • Port: Qingdao, China
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • Detail produk

    Tags Product

    Rajutan Hand Gloves Cotton/ Rajutan Gloves Seamless Hand Kanthi elastis Cuff Made Saka otomatis Knitting Machine?
    We kudu sawetara saka sudhut katun rajutan sarung tangan murni Ade cilik, medium, gedhe & ekstra gedhe, Best Quality Ing Price Kanan
    Kita bisa berkembang lan Pabrik produk minangka saben pelanggan specification kita, ing bahan baku beda kaya katun, akeh-katun polyester, nilon, Kevlar, etc

    Material Raw:

    · ???????? Cotton / polyester

    · ???????? Akeh-Cotton (Blue, Black, Grey)

    · ???????? Polyester (Putih, Biru, Hitam, Gray)

    • Material
    • Cotton / polyester
    • Size
    • 20-26cm utawa selaras
    • bobot
    • 400-900g / rolas
    • paket
    • 12par / rolas, 50dozen / kothak utawa tas, utawa minangka requirement
    • pilihan
    • dawa selaras, titik siji / sisih pindho
    • Knitting Gauge
    • 7/10/13 gauge
    • Dianggo
    • construction, bangunan, Taman, kluwarga, farm, etc
    • warna
    • Sembarang werna utawa werna selaras
    • kapasitas
    • 12000dozens saben 20'GP

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !