sarung tangan ditutupi karet ijo - China Tengzhou Linton Gloves

Green karet ditutupi sarung

  • Brand Name: LINDUN Brand
  • Panggonan Asal: Tengzhou, China (Mainland)
  • Material: Latex / Cotton / karet
  • Warna: customizable
  • Size: XS / S / M / L
  • Certificate: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kothak
  • Port: Qingdao, China
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • Potongan: US $ 0.08-2 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 1000000 bêsik saben minggu
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Karet ditutupi sarung, industri sarung tangan karet karo fleksibel, breathable lan nyaman, lenga bukti, anti-asam lan anti-alkall, fleksibel? nutupi umpluk menehi genggeman banget ing rong kondisi udan lan garing kanggo nangani aman

    • Material

    • Kasedhiya kanggo Coton polyester, silikon, kanvas ... etc

    • warna

    • Sembarang werna utawa minangka saben requirement customer kang

    • teknologi Logo

    • customer dikarepake

    • OEM

    • Ditampa

    • istilah price

    • FOB Qingdao, China

    • wektu Sample

    • 5-7days apa dina kanggo Priksa kualitas

    • Dianggo

    • construction, bangunan, Taman, kluwarga, farm, etc

    • paket

    • 12par / rolas, 50dozen / kothak utawa tas, utawa minangka requirement

    • kapasitas

    • More than10000 Welasan kanggo 20'GP


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !