sarung tangan safety welding - China Tengzhou Linton Gloves

sarung tangan safety welding

  • Brand Name: LINDUN Brand
  • Panggonan Asal: Tengzhou, China (Mainland)
  • Material: Latex / Cotton / karet
  • Warna: customizable
  • Size: XS / S / M / L
  • Certificate: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kothak
  • Port: Qingdao, China
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • Detail produk

    Tags Product

    jeneng Product

    FT SAFETY Cow gandum karya sarung tangan kulit Welding kulit kulit Split Cuff, sarung tangan tangan topeng

    Material

    Shell: AB bahan Cow Split Kulit

    Full Lining, siji Piece bali

    warna

    Natural utawa opsi

    Size

    13 "/ 14" / 16 "

    Logo

    customizable

    MOQ

    500dozs

    paket

    12 PRS / tas PE, 10 polybags / karton utawa minangka saben request customer kang

    OEM? Ditampa

    Ya, kita bisa gawé minangka saben desain customer utawa requirement

    Samples mimpin wektu

    Biasane ing 7-10 dina

    wektu kiriman

    About 30 ~ 40 dina sawise supaya, gumantung ing jumlahe pelanggan 'lan produksi

    jadwal

    certificate kasedhiya

    Kabeh produk bisa liwati azo Free lan Low-kadmium

    aplikasi

    1.Warehousing

    2.Welding

    3.Construction

    4.etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !