sarung tangan latex Putih - China Tengzhou Linton Gloves

sarung tangan latex Putih

  • Brand Name: LINDUN Brand
  • Panggonan Asal: Tengzhou, China (Mainland)
  • Material: Latex / Cotton / karet
  • Warna: customizable
  • Size: XS / S / M / L
  • Certificate: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kothak
  • Port: Qingdao, China
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • Potongan: US $ 0.08-2 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 1000000 bêsik saben minggu
  • Port: Qingdao
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    sarung tangan latex? sing bahan alami, digawe metu saka karet.? Padha pilihan populer saka sarung tangan protèktif kanggo nggunakake medical utawa industri.? Alesan wong utami bakal milih alternatif kanggo latek amarga akeh wong nandhang sangsara marga saka alergi latek.? Nalika alergi ora badhan, latek ora duwe kauntungan tipis karo comfort lan dexterity liwat sarung nitrile.

    Kawicaksanan kalebu:

    Pas kaya kulit liyane

    Duwe tingkat dhuwur saka sensitivitas tutul

    Apik kanggo ngagem kanggo jumlah lengkap wektu

    Bisa uga kanggo kahanan risiko dhuwur nglibatno materi infèksius

    Apa biaya-efektif

    Sing entheng powdered, nggawe kui luwih gampang kanggo sijine

    Banget lentur lan kuwat

    Apa biodegradable

    Papan asal

    CHINA

    kapasitas sumber

    500.000 cartons saben sasi

    Feature

    ,? lingkungan apik koyo, ngalangi lan awet

    maksud

    Bisa digunakake kanggo perawatan medis, pangan

    packing

    ukuran Carton: 32 * 25 * 23cm

    Paket: 100 pasangan / kothak, 10 kothak / CTN

    Pembayaran

    30% T / T panjer lan 70% ing ngarsane L / C;

    istilah price

    FOB utawa CIF

    wektu Lead

    30-55 dina? sawise prepayment teka

    MOQ

    500 cartons

    Shippment Port

    Qingdao China

    kaluwihan

    We kudu kita pabrik dhewe kanggo ? latek ,? nitrile ? sarung tangan item. wektu pangiriman cekak competitive price

    Lumbung

    Sarung tangan bakal njaga situs sing nalika disimpen ing? kawontenan garing ing suhu ora luwih saka 30 ℃

    Moisture Content

    Ngisor 0,8% per sarung tangan

    Beting gesang

    5 taun saka tanggal Manufaktur

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !