sarung tangan ditutupi karet kuning - China Tengzhou Linton Gloves

karet ditutupi sarung Kuning

  • Brand Name: LINDUN Brand
  • Panggonan Asal: Tengzhou, China (Mainland)
  • Material: Latex / Cotton / karet
  • Warna: customizable
  • Size: XS / S / M / L
  • Certificate: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kothak
  • Port: Qingdao, China
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • Detail produk

    Tags Product

    Karet ditutupi sarung, industri sarung tangan karet karo fleksibel, breathable lan nyaman, lenga bukti, anti-asam lan anti-alkall, fleksibel? nutupi umpluk menehi genggeman banget ing rong kondisi udan lan garing kanggo nangani aman

    • Material
    • Kasedhiya kanggo Coton polyester, silikon, kanvas ... etc
    • warna
    • Sembarang werna utawa minangka saben requirement customer kang
    • teknologi Logo
    • customer dikarepake
    • OEM
    • Ditampa
    • istilah price
    • FOB Qingdao, China
    • wektu Sample
    • 5-7days apa dina kanggo Priksa kualitas
    • Dianggo
    • construction, bangunan, Taman, kluwarga, farm, etc
    • paket
    • 12par / rolas, 50dozen / kothak utawa tas, utawa minangka requirement
    • kapasitas
    • More than10000 Welasan kanggo 20'GP


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !