Tentang Kami

Tengzhou Linton Sarung Co., Ltd nyaeta salah sahiji ngarah pabrik dina widang sarung kaamanan, produk utama urang téh sarung katun, PVC dotted sarung, sarung PU, sarung latex kalawan reputasi alus diantara para nasabah sakuliah dunya.

produk urang kaasup sarung katun, lateks, nitrile, vinyl, TPE, pe na PVC sarung nu loba dipaké dina dahareun sarta perawatan médis areas.90% produk urang nu diékspor kalayan kualitasna alus sarta harga lumrah. jasa OEM téh aya.

ngembangkeun dituluykeun tina hubungan langgeng kuat tur panjang jeung konsumén mastikeun ngeunaan layanan alus urang sanggeus sales.ISO 9001 Certified, confirming komitmen urang pikeun nyadiakeun barang sarta jasa kualitas pangluhurna ka konsumén urang.


WhatsApp Online Chat !