sarung coated Blok na beureum karét - Cina Tengzhou Linton Sarung

Blok jeung karét coated sarung beureum

  • Brand Nami: LINDUN brand
  • Tempat Asal: Tengzhou, Cina (Daratan)
  • Bahan: Latex / Kapas / karét
  • Warna: customizable
  • Ukuran: jingjing / S / M / L
  • Sertipikat: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kotak
  • Port: Qingdao, Cina
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • FOB Harga: US $ 0.08-2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000000 buah per minggu
  • Port: QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Karét coated sarung, industri sarung karét kalawan fleksibel, breathable sareng nyaman, minyak buktina, anti asam sarta anti alkall, fleksibel? palapis busa nyadiakeun Pakem unggulan boh kaayaan baseuh jeung garing pikeun penanganan aman tur aman

    material

    Sadia pikeun coton poliéster, silicone, kanvas ... jsb

    warna

    Sagala warna atawa sakumaha per customer ' sarat s

    téhnologi logo

    paménta customer

    OEM

    ditarima

    istilah harga

    FOB Qingdao, Cina

    waktos sampel

    5-7days poé gawe Mariksa kualitas

    paket

    12par / belasan, 50dozen / kotak atawa kantong, atawa salaku sarat Anjeun

    kapasitas

    Langkung than10000 puluhan pikeun 20 ' GP


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !