sarung Kapas abu - Cina Tengzhou Linton Sarung

sarung Kapas abu

  • Brand Nami: LINDUN brand
  • Tempat Asal: Tengzhou, Cina (Daratan)
  • Bahan: Latex / Kapas / karét
  • Warna: customizable
  • Ukuran: jingjing / S / M / L
  • Sertipikat: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kotak
  • Port: Qingdao, Cina
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • FOB Harga: US $ 0.08-2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000000 buah per minggu
  • Port: QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Knitted Hand Kapas Sarung / Knitted Sarung Seamless Hand Ku elastis Cuff Dijieun Tina otomatis nyulam Mesin?
    Simkuring boga rupa-rupa katun knitted sarung leungeun murni Sadia dina leutik, sedeng, ageung & tambahan badag, Quality Best Dina Harga Katuhu
    Urang tiasa ngembangkeun sarta rancang produk saperti per konsumén spésifikasi urang, di bahan baku béda saperti kawas kapas, poli-katun poliéster, nilon, kevlar, jsb

    Bahan atah:

    · ???????? Katun / poliéster

    · ???????? Poli-Kapas (Bulao, Hideung, Gray)

    · ???????? Poliéster (White, Bulao, Hideung, Gray)

    • material
    • Katun / poliéster
    • ukuran
    • 20-26cm atawa ngaropéa
    • beurat
    • 400-900g / belasan
    • paket
    • 12par / belasan, 50dozen / kotak atawa kantong, atawa salaku sarat Anjeun
    • pilihan
    • panjangna ngaropéa, titik-titik tunggal / sisi ganda
    • nyulam gauge
    • 7/10/13 gauge
    • pamakéan
    • konstruksi, gedong, kebon, rumah tangga, tegalan, jsb
    • warna
    • Sagala warna atawa warna ngaropéa
    • kapasitas
    • 12000dozens per 20'GP

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !