sarung bulao tembus Latex - Cina Tengzhou Linton Sarung

sarung bulao tembus Latex

  • Brand Nami: LINDUN brand
  • Tempat Asal: Tengzhou, Cina (Daratan)
  • Bahan: Latex / Kapas / karét
  • Warna: customizable
  • Ukuran: jingjing / S / M / L
  • Sertipikat: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kotak
  • Port: Qingdao, Cina
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • FOB Harga: US $ 0.08-2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000000 buah per minggu
  • Port: QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    sarung latex? aya bahan alam, dijieun kaluar tina karét.? Sipatna pilihan populér tina sarung pelindung pikeun pamakéan médis atawa industri.? Alesan jalma primér bakal milih alternatif pikeun latex sabab loba jalma sangsara tina alergi latex.? Nalika alergi teu perhatian hiji, latex teu boga kaunggulan slight kalawan kanyamanan sarta dexterity leuwih sarung nitrile.

    Atribut ngawengku:

    Nyocogkeun kawas kulit kadua

    Boga tingkat luhur sensitipitas touch

    Nu alus keur maké pikeun jumlah nambahan waktu

    Dianggo ogé pikeun situasi-resiko tinggi ngalibetkeun bahan tepa

    Aya biaya-éféktif

    Anu enteng tipung, sahingga leuwih gampang pikeun ditunda

    Pisan elastis tur kuat

    Dupi biodegradable

    Tempat asal

    Cina

    kapasitas suplai

    500.000 cartons per bulan

    hal nu husus

    lingkungan,? alus rarasaan, solid sarta awét

    maksud

    Bisa dipaké pikeun pengobatan médis, kadaharan

    pak-pakan

    Ukuran karton: 32 * 25 * 23cm

    Pakét: 100 pasang / kotak, 10 buleud / ctn

    pamayaran

    30% T / T prepaid sarta 70% dina tetempoan L / C;

    istilah harga

    FOB atanapi CIF

    Waktos prosés

    30-55 poé? sanggeus prepayment anjog

    MOQ

    500 cartons

    Shippment Port

    Qingdao Cina

    kaunggulan

    Simkuring gaduh pabrik urang sorangan pikeun ? latex ,? nitrile ? sarung item. waktos pangiriman pondok tur harga kalapa

    panyimpenan

    Sarung wajib ngajaga sipat maranéhanana lamun disimpen di? a kaayaan garing dina suhu teu leuwih luhur ti 30 ℃

    Uap Kandungan

    Handap 0,8% per sarung

    Rak-hirup

    5 taun ti tanggal manufaktur

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !