PU sarung leungeun coated - Cina Tengzhou Linton Sarung

sarung leungeun coated PU

  • Brand Nami: LINDUN brand
  • Tempat Asal: Tengzhou, Cina (Daratan)
  • Bahan: Latex / Kapas / karét
  • Warna: customizable
  • Ukuran: jingjing / S / M / L
  • Sertipikat: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kotak
  • Port: Qingdao, Cina
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • FOB Harga: US $ 0.08-2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000000 buah per minggu
  • Port: QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    sarung PU coated

    aplikasi

    · ???????? éléktronika

    · ???????? Inspeksi & Packing

    · ???????? Automobile Industries

    · ???????? penanganan komponén

    · ???????? Majelis Room bersih

    · ???????? Téknik precision

    · ???????? Industri farmasi

    • Ngaran Produk
    • 13g poliéster / nilon PU sarung karya coated
    • ukuran
    • 7.8.9.10.11.12
    • material
    • Nilon / ppolyester PU
    • warna
    • Warna bisa ngaropéa
    • OEM
    • nuhun
    • pak-pakan
    • 12pair / belasan,
    • 120-240pair / karton
    • fungsi
    • perlindungan leungeun
    • aplikasi
    • Berkebun, éléktron industri, diropéa, konstruksi, rékayasa, plumbing, industri assembly, industri gelas, jsb
    • MOQ
    • 2000pair

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !