sarung kaamanan las - Cina Tengzhou Linton Sarung

sarung kaamanan las

  • Brand Nami: LINDUN Brand
  • Tempat Asal: Tengzhou, Cina (Daratan)
  • Bahan: Latex / Kapas / karét
  • Warna: customizable
  • Ukuran: jingjing / S / M / L
  • Sertipikat: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kotak
  • Port: Qingdao, Cina
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran Produk

    FT kaamanan Sapi sisikian sarung karya Kulit las kulit sareng kulit Split Cuff, sarung leungeun topeng

    material

    Cangkang: AB kelas Sapi Split Kulit

    Pinuh pinding, salah sapotong deui

    warna

    Pengetahuan Alam atawa pilihan

    ukuran

    13 "/ 14" / 16 "

    logo

    customizable

    MOQ

    500dozs

    paket

    12 prs / kantong pe, 10 polybags / karton atawa sakumaha per pamundut customer urang

    OEM? Katampa

    Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun sakumaha per design customer urang atanapi sarat

    Sampel ngakibatkeun waktos

    Biasana dina 7-10 poé

    Waktos pangiriman

    Ngeunaan 30 ~ 40 dinten saatos urutan, gumantung kana kuantitas urutan konsumén 'jeung produksi urang

    jadwal

    sertipikat sadia

    Sadaya produk bisa diliwatan AZO Free na Low-Cadmium

    aplikasi

    1.Warehousing

    2.Welding

    3.Construction

    4.etc.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !