Konéng PVC dotted katun sarung LMS - Cina Tengzhou Linton Sarung

Konéng PVC dotted sarung katun LMS

  • Brand Nami: LINDUN brand
  • Tempat Asal: Tengzhou, Cina (Daratan)
  • Bahan: Latex / Kapas / karét
  • Warna: customizable
  • Ukuran: jingjing / S / M / L
  • Sertipikat: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kotak
  • Port: Qingdao, Cina
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • FOB Harga: US $ 0.08-2 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000000 buah per minggu
  • Port: QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    ? Beurat PVC dotted Sarung Pikeun Industries Saha merlukeun Good Pakem & kanyamanan, Sarung ieu dihasilkeun Jeung Premium Quality PVC Pikeun Pakem Leuwih alus di baseuh & garing Kondisi, ? Produk ieu Dupi disatujuan ku Mayor Minyak & Pausahaan Gas, lepas pantai & Onshore Rigs, Industri Handlings, Automobile Industries, Majelis Téknik & Maintainance Gawé, loka Konstruksi

    • Ngaran Produk
    • PVC dotted sarung katun
    • Warna katun
    • alam atanapi bleached
    • nyulam
    • 7gauge, 10gauge
    • merek
    • Linton
    • conto
    • bebas
    • gambaran
    • Kalawan titik-titik PVC lontar
    • pak-pakan
    • 12pair / belasan kalawan polybag, 720pairs / kantong anyaman; 24dozens (288pairs) / kebat atanapi ngaropéa
    • kapasitas beban
    • Leuwih ti 10000 belasan pikeun hiji 20'GP
    • material
    • Katun & PVC dotted
    • Warna PVC
    • Bulao atawa sakumaha pamundut anjeun
    • panjang
    • 21-25cm
    • ukuran
    • 7.8.9.10
    • logo
    • Salaku paménta customer

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !