sarung coated karét konéng - Cina Tengzhou Linton Sarung

karét coated sarung konéng

  • Brand Nami: LINDUN Brand
  • Tempat Asal: Tengzhou, Cina (Daratan)
  • Bahan: Latex / Kapas / karét
  • Warna: customizable
  • Ukuran: jingjing / S / M / L
  • Sertipikat: ISO13485 CE FDA
  • Packing: 100pcs / kotak
  • Port: Qingdao, Cina
  • Transaksi: FOB / CFR / CIF
  •   : 008613581119682
  • jéntré produk

    Tags produk

    Karét coated sarung, industri sarung karét kalawan fleksibel, breathable sareng nyaman, minyak buktina, anti asam sarta anti alkall, fleksibel? palapis busa nyadiakeun Pakem unggulan boh kaayaan baseuh jeung garing pikeun penanganan aman tur aman

    • material
    • Sadia pikeun coton poliéster, silicone, kanvas ... jsb
    • warna
    • Sagala warna atawa sakumaha per sarat customer urang
    • téhnologi logo
    • paménta customer
    • OEM
    • ditarima
    • istilah harga
    • FOB Qingdao, Cina
    • waktos sampel
    • 5-7days poé gawe Mariksa kualitas
    • pamakéan
    • konstruksi, gedong, kebon, rumah tangga, tegalan, jsb
    • paket
    • 12par / belasan, 50dozen / kotak atawa kantong, atawa salaku sarat Anjeun
    • kapasitas
    • Langkung than10000 puluhan pikeun 20'GP


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !